Το 50V HOME είναι ένα διαδικτυακό εξειδικευμένο κατάστημα με αντικείμενο την λιανική B2C και χονδρική B2B πώληση και υποστήριξη προϊόντων τεχνολογίας ανανεώσιμης ενέργειας καλύπτοντας τις ανάγκες ενεργειακής αυτονομίας της σημερινής πράσινης κατοικίας.

Μετατρέποντας την κατοικία μας και σε πηγή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ωφελούμαστε πολλαπλά:

– σε ανεξαρτησία = παράγουμε τον δικό μας ηλεκτρισμό και γινόμαστε περισσότερο ανεξάρτητοι από τους παρόχους ηλεκτρισμού και των τιμολογίων τους.

– με μείωση εξόδων = όσο αυξάνουμε την δικιά μας παραγωγή τόσο μειώνεται ο λογαριασμός ηλεκτρισμού των παρόχων ενέργειας.

– και μείωση των εκπομπών CO2 = η επένδυση μας οδηγεί σε σημαντική μείωση των εκπομπών CO2 σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνολογίες παραγωγής ηλεκτρισμού (από άνθρακα ή φυσικό αέριο).

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει στην Ελλάδα υψηλής ποιότητας προϊόντα ώς επίσημος συνεργάτης αξιόπιστων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού φωτοβολταϊκών, αυτόνομων συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αντλίες θερμότητας όπως τις εταιρείες KSTAR, AKCOME, BESEN, BST POWER, SPRSUN.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες του ηλεκτρονικά καθώς και μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο. Οι υπηρεσίες μας παράδοσης προιόντων καλύπτουν σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Και μετά την διαδικασία πώλησης στόχος μας παραμένει η εξυπηρέτηση των πελατών μας προσφέροντας υπηρεσίες υποστήριξης σύμφωνα με τις εγγυήσεις που προσφέρουν οι συνεργαζόμενοι κατασκευαστές στα προϊόντα τους.

Το 50V HOME είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται και επεκτείνεται δυναμικά στον τομέα των ανανεώσιμων ενεργειακών συστημάτων.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:   FIFTY VOLTS HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:  50V HOME

ΑΦΜ:  802183381   ΔΟΥ:  ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ:  171639001000

ΕΔΡΑ και ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:  28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 30, ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ 19010 ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ:  6993200312,  2299114069

Email:  [email protected]

E SHOP:  www.50vhome.com