Το 50V HOME έχει κύριο στόχο την γρήγορη και σωστή εκτέλεση των παραγγελιών.

Η εταιρεία μας αποστέλλει τις παραγγελίες :

1) Με πρακτορεία μεταφορών, για παραγγελίες επαρχίας για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα π.χ. συστήματα αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρία, και πακέτα φωτοβολταϊκών πάνελ. 

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών τις εργάσιμες ημέρες. Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραλαμβάνονται από τον ίδιο τον πελάτη, από το πρακτορείο της περιοχής του ή με παράδοση στην πόρτα του με επιπλέον χρέωση και κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με το πρακτορείο της μεταφορικής. 

Τα έξοδα μεταφοράς της μεταφορικής με παραλαβή από το πρακτορείο της περιοχής του πελάτη, τα πληρώνει ο πελάτης στο 50V HOME κατά την πληρωμή της παραγγελίας του. Η αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή μέσω των μεταφορικών εταιρειών.

2) Με πρακτορείο μεταφορών, για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα π.χ. συστήματα αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρία, και πακέτα φωτοβολταϊκών πάνελ εντός του Νομού Αττικής.

Σε περίπτωση που ο προορισμός είναι απομακρυσμένη – δυσπρόσιτη περιοχή ή η μεταφορική εταιρία της περιοχής δεν πραγματοποιεί διανομές τότε η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται από το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας εντός Αττικής , σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει επιπλέον χρέωση. (Κατόπιν συνεννόησης με το 50V HOME).

Τα έξοδα μεταφοράς εντός του Νομού Αττικής τα πληρώνει ο πελάτης στο 50V HOME κατά την πληρωμή της παραγγελίας του. Η αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή μέσω των μεταφορικών εταιρειών.

3) Με την ACS COURIER πανελλαδικά για τα μικρά σε μέγεθος ή ελαφριά προϊόντα π.χ φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, άλλα εξαρτήματα, φωτοβολταϊκά πάνελ συσκευασίας ανά τεμάχιο. Τα έξοδα μεταφοράς της ACS COURIER τα πληρώνει ο πελάτης στο 50V HOME κατά την πληρωμή της παραγγελίας του. Η αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή μέσω της ACS COURIER.

Συσκευάζουμε προσεκτικά τα εμπορεύματα και τα περιτυλιγουμε με προστατευτικά υλικά , ώστε να τα παραλάβετε άθικτα και ασφαλή.

Η εταιρεία μας ετοιμάζει και αποστέλλει τις παραγγελίες εφόσον είναι διαθέσιμα τα προϊόντα το αργότερο σε 48 ώρες, και ο χρόνος παράδοσης μέσω των μεταφορικών ή της ACS COURIER είναι από 2 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα. 

Παραλαβή παραγγελίας από το φυσικό μας κατάστημα.

Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας με δικό σας μέσο από το κατάστημά μας.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται, στην οδό 28ης Οκτωβρίου αριθμός 30, 

Καλύβια Θορικού, Τ.Κ. 19010 Αττική.

H παραλαβή από το κατάστημα μας είναι δωρεάν και μόνο κατόπιν ραντεβού, που έχει οριστεί από την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα είτε τηλεφωνικώς ή μέσω email, Viber.

Τηλ: 2299114069, 6993200312

Viber: 6993200312

Email: [email protected]