1) Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα online μέσα από την σελίδα του e-shop μας με μεταφορά στο ασφαλές περιβάλλον της VIVA PAYMENTS.

Η Viva Payments είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31

  • με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα
  • IRIS πληρωμές στο ΑΦΜ 802183381 της 50V HOME
  • pay.vivawallet.com/50vhome

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με ασφάλια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της VIVA PAYMENTS και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας :

   Τράπεζα VIVA PAYMENTS :

   IBAN: GR2670100000000360306834267

   ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: FIFTY VOLTS HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Για καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, θα πρέπει να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσής σας όταν πρόκειται για παραγγελίες μέσω e-shop ή την επωνυμία (ονοματεπώνυμο καταθέτη για ιδιώτες) όταν πρόκειται για τηλεφωνικές παραγγελίες.

Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο [email protected]

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής ή/και αποστολής των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα εμπορεύματα παραμένουν στην εταιρεία μας μέχρι και την πλήρη εξόφληση του τιμήματος της παραγγελίας σας.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για ο,τι χρειαστείτε.